om FAMOUS NAMES

pRISBELÖNta PRODUKTER

Vem är vi?

Famous Names LLC är grundat år 2010 av Linda och Jim Nordstrom, som har arbetat inom skönhetsbranchen hela sina liv. Företaget har ägnat sig åt att producera de mest innovativa produkterna för professionella inom nagelbranschen. Våra prisbelönta produkter är IBX System©, Dadi’Oil®, Lumos® Top and Bottom Coats, Cinnatize™ Nail Surface Sanitizer och Luxury Dadi’™ Lotion. För att en produkt skall höra till “FAMOUS NAME” -familjen bör den vara den bästa. Vi bryr oss väldigt mycket om våra samarbetspartners samt de professionella inom skönhetsbranschen.

Linda Nordstrom

Över 30 års erfarenher inom nagel- och skönhetsbranschen. Efter stor framgång i sin egna nagelsalong fortsatte Linda som utbildare inom nagelbranschen. Linda är den andra ägaren av Famous names och ansvarar för internationell marknadsföring samt utbildning.

Jim Nordstrom

Jim har över 30 år fungerat i ledande uppgifter inom nagel- samt skönhetsbranschen. Jim var ordförande samt VD för CND i 17 år, ända till att familjen Nordstrom 1995 sålde Creativ Nail Design till Revlon. Jim har en väldigt bra förståelse av produktkemi och har har spenderat mycket tid tillsammans med professionella inom branchen så han vet vad som behövs samt hur saker och ting fungerar i den sk. "verkliga världen".